Username:

Password:

Forgot Password? / Help

OPORTUNITATE UNICĂ DE AFACERE ÎN INIMA BUCUREȘTIULUI

Stimați parteneri,

Sunteți o persoană cu simț bun de afacere și doriți să transformați pasiunea dumneavoastră pentru ceai într-o afacere de succes? Demmers Teehaus cu o experiență de peste 35 de ani privind vânzarea ceaiurilor de calitate în Europa vă prezintă cheia succesului.

Compania și-a luat naștere în anul 1981, când londonezul Andrew Demmer, fascinat din totdeauna de lumea fermecată al ceaiurilor, a deschis prima ceainărie Demmers Teehaus din Viena. Datorită calității deosebite, ceaiurile oferite de el au câștigat popularitate peste tot în Europa, astfel încât astăzi găsiți magazinele Demmers Teehaus atât în Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, cât și în Japonia sau Finlanda.

În România, comercializarea ceaiurilor Demmers Teehaus, a început încă din anul 1996. Datorită creșterii popularității al acestor ceaiuri de calitate, în 2007 compania s-a extins prin deschiderea unei fabrici de ambalare și de distribuire de ceaiuri, ajungând la comercializarea de peste 10 tone de ceai vrac de calitate anual, prin distribuitorii HoReCa, magazinul online și magazinele proprii din București, Cluj-Napoca și Constanța.

OPORTUNITATEA


Astăzi vă oferim oportunitatea de a vă transforma pasiunea pentru ceai într-o afacere funcţionabilă și sigură, operând ca propriul dumneavoastră şef, într-un sistem de partenerial structurat, cu drepturi şi obligaţii de ambele părţi.

Unul dintre magazinele noastre, cu potențial mare, situând în inima Bucureștiului, din cauza mutării în străinătate al proprietarului se oferă spre vânzare. Clădirea impozantă de pe colțul străzii Academiei este de trei nivele, format din subsol (magazie), parter (shopul) și etaj (birou). Servește zilnic o clientelă stabilă, care s-a format în cei 10 ani al existenței sale. În magazin se comercializează peste 300 de sortimente de ceai vrac de calitate Premium, ceaiuri BIO la plic, siropuri de ceai, unelte și accesorii pentru pregătirea și servirea ceaiului.

În cazul unui parteneriat, o să aveți sprijinul companiei din Viena și al Masterului de Franciză local atât în ceea ce privește trainingul în domeniul ceaiului, promoțiilor în vânzări, organizarea achizițiilor comune și al livrărilor săptămânale cât și păstrarea imaginii brandului Demmers Teehaus prin PR național, concepte de design și recomandări de strategii și de materiale de promovare.

Viziunea noastră în ceea ce priveşte conceptul de business se referă la o diviziune clasică a muncii și maximalizarea profitului de ambele părţi. Scopul nostru unificator este de a fi liderul de piaţă în retail-ul de ceai, atât la nivel local, cât şi naţional. Considerăm că încrederea reciprocă permite o cooperare deschisă, creativă şi fructuoasă și astfel ne îndrumăm.

În cazul în care cele prezentate mai sus v-a stârnit interesul și sunteți dispuși să vă alăturați familiei Demmers Teehaus, vă rugăm să ne contactați.

Persoană de contact:

Szarukán László
Brand developer South-East Europe


Mobile: 0729 946 551
E-mail: szarukan.laszlo@demmer.ro
Web: www.demmer.ro