martie 22, 2014 Posted by grafvision in Evenimente Demmers Romania

Demmers Teehouse - Eveniment sponsorizat : "Intalnirii Cataratorilor De Pretutindeni"

In curand o sa vedeti si cateva poze oficiale de la prima editie a "Встреча альпинистов отовсюду"-Intalnirii Cataratorilor De Pretutindeni.

Pana atunci vrem sa va multumim celor 196 de participanti prezenti de-a lungul celor 3 zile de intalnire,vremii extraordinare si tuturor sustinatorilor(sponsorilor):Altisport,Free Wall,Escalada,ATTA,Verticalpin,A.S.Gebefugi,Zona Sport,Alpindustry,Diamir,C.A.R.-Sectia Universitara.Demmers-Teehouse,Trakking,Calcaiu'&Laba TM,Centrala de Escalada,Florin Vulturar-Salina Turda.Desigur ca au fost si altii care ne-au sustinut(in felul lor) si pe care i-am omis din cauza varstei (noastre) inaintate (in medie,peste 30).
 

Intalnirea Cataratorilor De Pretutindeni a fost (din partea noastra) una reusita,surprinzandu-ne placut din toate punctele de vedere.
Daca pe unii dintre voi i-a deranjat distantele prea "mici" dintre asigurari si interzicerea asigurarilor mobile,va asiguram ca la editia urmatoare distantele vor fi si mai "mici", dar vor fi permise asigurarile mobile...
 

Unii dintre voi s-au mai intrebat "Cum de membrii C.M.A.C.(Clubul Marilor Alpinisti Clujeni) pot catara doar V+ "la vedere" ,dar X- atunci cand nu i vede nimeni?"O sa le raspundem sincer:"Daca voi puteti,noi de ce nu am putea?..."
Sa va mai multumim inca o data pentru ca ne-ati onorat cu prezenta la cea mai mare "Intalnire a Cataratorilor De Pretutindeni" din luna Martie si sa ne vedem cu bine la anul,la urmatoarea Intalnire.

 

Sursa: Facebook "Peretele Cald"

Click to share thisClick to share this