Username:

Password:

Forgot Password? / Help
Magazin-Cluj-gomb

Dacă vrei să-ți pregătești raftul cu ceaiuri, îți recomand să dai o fugă la Demmers Teehaus, în Piața Unirii, unde te vor servi oameni prietenoși, gata să-ți recomande exact ceea ce ai nevoie, unde găsești ceaiuri care sunt întotdeauna proaspete.
Dacă vrei să cumperi un cadou unui prieten care este un cunoscător al ceaiurilor, dă o fugă la Demmers Teehaus pentru că aici găsești ceaiuri de cea mai înaltă calitate, și pentru că au o selecție de Ceaiuri pentru Degustători, cu care nu o să-ți dezamăgești prietenul.


Dacă dorești să cumperi ceva bun și mic, doar o simbolică atenție, atunci intră pe la Demmers Teehaus și poți să faci cuiva drag, sau chiar ție, o surpriză: un ceai aromat, asortat cu fructe trase în ciocolată.
Dacă pur și simplu te prinde ploaia în centru și vrei să te adăpostești de stropii reci, intră la Demmers Teehaus, unde pe lângă muzica care le e dragă, te poți încălzi cu o cană de ceai la care să asortezi și un desert tot timpul proaspăt, și să stai la povești o vreme.


Adresa:
400015 CLUJ-NAPOCA
Piaţa Unirii nr.9
Telefon: +40 731 307 897

Orar:
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 20:00
Duminică: 12:00-20:00


Adresa:
400436 CLUJ NAPOCA - Iulius Mall
Str Alexandru Vaida Voievod, Nr 53-55,
Magazin 168
Telefon: +40 264 551 212

Orar:
Luni - Duminică: 10:00 - 22:00Magazin-Bucuresti-gomb

În centrul Bucureştiului, pe strada Academiei, nr. 9 vis-à-vis de Facultatea de Arhitectură, printre detaliile frumoaselor clădiri de epocă, vă aşteaptă Demmers Teehaus, o mică oază de fericire, cu miresmele încântătoare a peste 200 de sortimente de ceai, de la ceaiuri clasice la cele aromatizate, de la infuzii delicioase de fructe la combinaţii gustoase de plante.
La noi, lângă un ceai minunat vă puteţi delecta şi cu fructe confiate învelite în ciocolată fină, dulceţuri şi siropuri BIO, ciocolată Bio Zotter, zahăr candel şi multe accesorii pentru ceai, şi nu numai.


Adresa:
BUCUREȘTI - sect. 1
Str. Academiei nr.9
Telefon: +40 21 310 33 96

Orar:
Luni-Sâmbătă: 10:00-20:00Magazin-Constanta-gomb

Demmers Teehaus se află în Constanţa din anul 2009 pentru a oferi iubitorilor de ceai o varietate de produse de cea mai bună calitate.

Magazinele Demmers vă aşteaptă cu peste 200 de specialităţi de ceaiuri 100% naturale, atât cele clasice cât şi cele aromatizate, dar şi cu specialităţi fără teină precum rooibos, honeybush, infuzii de fructe, infuzii de plante medicinale şi specialitatea braziliană, mate.

Ceaiurile noastre sunt culese manual pentru a oferi clienţilor noştri tot ce este mai bun de pe plantaţiile controlate strict biologic.

Dulciurile deosebite şi accesoriile pe care vi le oferim sunt menite să completeze ritualul unui ceai perfect preparat chiar şi acasă, iar personalul nostru vă poate da toate informaţiile necesare pentru ca Dumneavoastră să aveţi cele mai bune rezultate.

Însă dacă doriţi să savuraţi un ceai Demmers preparat de specialişti, sau un suc natural de aloe vera,
vă invităm în locaţia noastră din Maritimo Shopping Center.
Pe lângă ceaiurile Demmers şi sucurile naturale, vă puteţi răsfăţa şi cu sortimentele noastre de cafea cu diverse arome ca cele cu whiskey irlandez, ciocolată şi portocale, migdale, alune etc.

Magazinul Demmers Teehaus îl găsiţi in Maritimo Shopping Center pe Blvd. Aurel Vlaicu, Nr. 220.
Fie că sunteti un fan al ceaiului negru, verde, alb, galben sau chiar al ceaiul semi fermentat oolong, ori sunteţi pasionaşi de specialităţile fără teină, noi avem posibilitatea de a satisface toate gusturile în acest domeniu şi vă aşteptăm zilnic între orele10: 22:00.


Adresa:
CONSTANȚA - Maritimo Shopping Centre
Telefon: + 40 241 838 179

Orar:
Luni - Duminică: 10:00-22:00