Username:

Password:

Forgot Password? / Help

FRANCIZORUL DEMMERS TEEHAUS

Companie: DEMMER Handelgesellschaft m.b.H.
Adresa: Karl- Tornay- Gasse 34, 1230 Vienna/ Austria
Fondator şi Director: Andrew Demmer
Înfiinţare: 1981
Angajaţi: Aprox. 50

Istoric: În primii ei ani, afacerea s-a bazat pe o serie de outleturi cât şi pe livrarări pentru magazine specializate pe ceai. În ultima decadă, s-au produs transformări şi o expansiune de mare amploare în ceea ce priveşte produsele şi lista de clienţi.

Actualmente, compania lucrează cu numeroşi francizaţi, îşi conduce magazinele şi face livrări de ceai cu o calitate deosebită pentru retailurile din Austria, cât şi pentru un număr considerabil de afaceri din sistemul HoReCa. Deasemenea, asigură vânzări angro în Austria şi peste graniţă, în condiţiile etichetării şi împachetării proprii. Cu toate că DEMMER Handelges m.b.H s-a extins considerabil, şi-a păstrat caracterul flexibil şi continuă să funcţioneze într-un stil personal. Această companie consideră ca fiind extrem de valoroase abilitatea de a răspunde prompt dorinţelor clientului şi capacitatea de a-i oferi un sfat competent.

Forţa companiei o reprezintă contactele personale cu grădinile de ceai din cele mai importante ţări cultivatoare. Drept urmare, DEMMER Handelges m.b.H ajunge la sursa directă a ceaiului de o calitate superioară şi tinde spre crearea unor amestecuri inovative şi spre cercetarea noilor idei.

 

LOCAŢIILE FRANCIZEI DEMMERS TEEHAUS

Austria: Vienna, Vosendorf, St. Polten, Groz, Eisenstadt, Salzburg
Ungaria: Budapest, Györ
Slovacia: Bratislava
Republica Cehă: Praga
Polonia: Varşovia, Krakovia, Gdansk, Wroclaw
România: Cluj-Napoca, Bucureşti, Constanţa, Slatina
Japonia: Tokyo

RANDUL DEMMERS TEEHAUS

Numele brandului: DEMMERS TEEHAUS
Produs: Ceai de o calitate superioară în retail, în special ceai la vrac sau împachetat, accesorii de ceai şi specialităţi dulci.

Outleturi: Magazine francizate , magazine proprii şi catering.

Magazine proprii în Austria: Molker Bastei în centrul Vienei şi în CITYPARK în Graz.

Tipuri de ceaiuri: Aproximativ 250 de variante de ceai vrac, clasic şi aromat (ceai negru, ceai verde, ceai alb, e.t.c. şi aproximativ 50 de infuzii de fructe, 30 de tipuri de Rooibos, 30 de variante de infuzii herbal). O tot mai mare cantitate de frunze de ceai provine dintr-o producţie organică.

Filosofie: Calitatea e calea spre succes!

Calităţi: Varietate şi competenţă; standarde ridicate prin testările în laborator; afacere de tip informal bazată pe implementarea unor metode de conducere prietenoase, în scopul promovarii unui parteneriat direct.

EXPANSIUNEA FRANCIZEI DEMMERS TEEHAUS

Midterm: Căutăm francizaţi în toate oraşele importante din România, cât şi din Ţările Europei de Est
cum ar fi Slovenia, Croaţia sau Ucraina.

Media spaţiului necesar: Aprox. 25- 35 metri pătraţi pentru un magazin.

Situare preferabilă:
În apropierea căilor pietonale sau în malluri.