Babytea - Bio

BIO Baby Tea - 9 luni

Deja în timpul sarcinii trebuie să acordăm mare atenţie alimentaţiei echilibrate şi sănătoase. Aceasta se referă  şi la ceai, deoarece ceea ce bem se transmite şi copilului. Acest produs este un amestec de plante medicinale BIO, din rooibos, honeybush, petale de trandafir şi levănţică. Plantele medicinale, care au fost asortate în mod special pentru perioada sarcinii, alungă  foamea  şi sprijină nevoile fizice şi sufleteşti ale mamei şi ale copilului. Chiar şi modificările dispoziţiei din timpul sarcinii pot fi ameliorate, datorită aromei liniştitoare a ceaiului, iar buna dispoziţie va veni de la sine! Prin amestecul echilibrat al plantelor medicinale acest ceai este plăcut datorită gustului şi permite, de asemenea, o contribuţie importantă la bunăstarea naturală de zi cu zi.

 

Bio Baby Tea. Perioada în care mama alăptează

Prin amestecul echilibrat al plantelor medicinale, acest ceai natural BIO, ne convinge prin gustul său unic şi aduce o contribuţie importantă la bunăstarea naturală a organismului.

Alimentaţia mamei este decisivă pentru buna digestie a copilului, motiv pentru care am realizat această combinaţie de plante medicinale. BIO Baby Tea conţine amestec de mărar, anason, mirt lâmăios, chimen, rooibos şi honeybush, provenite din agricultură organică.

În perioada în care mama alăptează, nevoile ei se schimbă şi accentul cade pe alimentaţie, pentru că aceasta are un efect direct asupra copilului. de aceea a Acest amestec de ceai este ideal pentru mămicile care doresc să facă ceva bun în ceea ce priveşte digestia copilului. Este recomandat ca atunci cănd mămicile alăptează, să îşi aleagă conştient o alimentaţie sănătoasă.


BIO Baby Tea. Biberon - sticluţă

Bebeluşii şi copii mici trebuie să bea multe lichide au nevoie crescută pentru lichide. Cu aceste ceaiuri naturale din plante medicinale BIO, care sunt compuse dintr-un amestec de rooibos, mărar, chimen, anason  şi muşeţel, părinţii nu pot greşi. În cazul în care peste ceai se toarnă  apă minerală, ceaiul va conţine şi mai multe minerale, precum  magneziu  şi calciu, ce au multiple funcţii în organism. Combinaţia dintre mărar şi chimen are un efect calmant în cazul durerilor abdominale la copii. Deoarece nu conţine zahăr sau arome, se pot evita cariile şi posibilele alergii. Bebeluşilor le va plăcea ceaiul mai mult dacă îi vor vedea şi pe părinţi că beau ceai.

 

Click to share thisClick to share this